Binance Coin kurssi (BNB) 2021

Binance Coinin kurssi on tällä hetkellä $416.69 ja koko markkina-arvo $70,061,021,489.17. Binance Coinin kurssi on muuttunut -16.21% viimeisen 24 tunnin aikana. Lue tarkemmin Binance Coinin kurssista, kurssikehityksestä ja historiasta tältä sivulta.

Binance Coin toimii natiivivaluuttana Binance nimiselle pörssille, mikä on suosittu kryptovaluuttojen vaihtoalusta. Kryptovaluuttapörssien maailmassa on monia eri tokeneita, joilla on omat käyttötarkoituksensa, tällä kertaa käymme läpi Binance Coinin toimintaa ja keskitymme varsinkin Binance Coin kurssiin vuonna 2021.

Binance Coinin taustalla toimii Binance -pörssi sekä sosiaalisessa mediassakin tuttu Changpeng Zhao yrityksen perustajana.

Binance Coin reaaliaikainen kurssi

Vastuunvapaus: Kryptovaluutat ovat volatiili instrumentti, jota ei ole reguloitu EU:n toimesta. Sijoita omalla riskilläsi.

Sisällysluettelo

Mikä Binance Coin on?

Binance pörssillä on kaksi eri lohkoketjua, Binance Chain sekä Binance Smart Chain. Molempien lohkoketjujen kryptovaluuttana toimii Binancen oma token Binance Coin. Kyseistä tokenia hallussa pitämällä voi osallistua lohkoketjun ylläpidon toimintoihin,  käyttää Binance Coinia treidauskustannusten laskemiseen tai voit sijoittaa siihen.

Binance Coin luotiin samalla kun Binancen ICO tehtiin, sillä coinia ostettaessa on Binanceen helpompi sijoittaa.

Binancen perustajalla Changpeng Zhaolla oli jo pitkä historia kryptovaluuttojen parissa ennen Binancen perustamista. Hän onkin sanonut, että ideaa on jo pyöritelty pörssin sekä lohkoketjujen parissa monia vuosia, minkä vuoksi se oli jo julkaisuhetkellään muita pörssejä parempi sekä pidemmälle suunniteltu.

Coinien ensimmäinen myyntikierros eli ICO, tehtiin kesällä 2017. Kerätty summa oli 15 miljoonaa dollaria ja samalla tehtiin myös Binance Coin, mitä laskettiin liikkeelle 200 miljoonaa kappaletta. Puolet myytiin sijoittajille, 40% työntekijöille ja loput kolikot enkelisijoittajille.

Pörssin suosio kasvatti myös Binance Coinin arvoa. Siitä tuli nopeasti maailman taloushistorian nopein miljardin dollarin arvoinen yhtiö. Viime vuosien aikana Ethereumin verkon kasvavien kustannusten vuoksi muut älysopimusalustat ovat saaneet kiinnostusta, eikä Binance Chain ole jäänyt siitä paitsi. 2020 syksyllä julkaistun Binance Smart Chainin jälkeen Binance Coinin kurssi on noussut räjähdysmäisesti, monia kymmeniä kertoja, eikä loppua näy, ainakaan tällä hetkellä. 

Opas: Näin ostat virtuaalivaluuttoja!

Vaihe 1: Avaa sijoitustili

Virtuaalivaluuttoja saa ostettua nykyään monelta eri palveluntarjoajalta. On kuitenkin oltava tarkkana minkä valitsee, koska eri tarjoajien kuluissa voi olla suuriakin eroja.

Itse suosimme tällä hetkellä eToroa, joka on yksi maailman suurimmista finanssialan verkkoalustoista. eToro tarjoaa ostettavaksi lähes kaikki merkittävimmät virtuaalivaluutat, mm. Bitcoinin, Ethereumin, Litecoinin, Ripplen ja lukuisia muita. 

eToron hinnoittelu on markkinoiden edullisimpia: Bitcoinin ostamisessa palvelumaksu on vain 0,75% hankitun valuutan hinnasta. 

Vastuunvapaus: Noin 67% piensijoittajista menettää rahaa CFD-sopimuksissa.
Harkitse onko sinulla kyky ottaa riski rahojen menettämisestä.
Kryptovaluutat eivät ole reguloitu sijoitusinstrumentti EU:ssa tai UK:ssa. Sijoita omalla vastuulla.

eToron arvosanamme:

4.6/5

Kryptovaluutat eivät ole reguloitu sijoitusinstrumentti EU:ssa tai UK:ssa. Sijoita omalla vastuulla.

Vaihe 2: Aktivoi tilisi ja talleta haluamasi euromäärä

eToro toimii EU:n finanssilainsäädösten alaisena, joten sinun tulee vahvistaa tilisi. Tämän jälkeen eToro tarkastaa tiedot, ja saat hyväksynnän noin 1-2 päivän kuluessa.

Voit tallettaa eToroon euroja suoraan verkkopankista tai luotto- ja maksukorteilla. Vähimmäistalletus on 50 USA:n dollaria, eli noin 42 euroa.

Vinkki: Talleta suoraan USA:n dollareita, niin vältyt valuutanvaihtokuluilta!

Katso video

Vaihe 3: Osta virtuaalivaluuttaa

Löydät kaikki tarjolla olevat virtuaalivaluutat klikkaamalla valikosta löytyvää ”Käy kauppaa markkinoilla” –kohtaa.

Kun haluat siirtyä ostamaan kryptovaluuttaa, paina haluamasi valuutan kohdalta ”Käy kauppaa” -painiketta ja syötä esiin avautuvaan lomakkeeseen haluamasi summa, jonka haluat sijoittaa (ks. kuva lomakkeesta).

Voit halutessasi asettaa tappionpysäyttimen tai voitonkotiuttimen. Jos valuutan arvo nousee tai laskee yli asettamasi pysäyttimen, eToro tekee osto-/myyntikaupan automaattisesti puolestasi.

Valintojen jälkeen klikkaa ”Avaa kauppa”. Onnittelut, nyt omistat virtuaalivaluuttaa!

Vastuunvapaus: Sijoittaessa on aina riskinä rahan menettäminen. Huomioi eTorossa sijoittamisen kulut. Lisätietoa: etoro.com/fi/trading/fees

Kryptovaluutat ovat volatiili instrumentti, jonka arvonheilahtelut voivat olla lyhyillä aikaväleillä suuria, eivätkä ne siksi sovi kaikille
sijoittajille. Suora kryptovaluuttasijoittaminen ei ole reguloitua EU:n arvopaperiviranomaisten toimesta. Kryptovaluutoissa on aina riski pääoman menettämiseen.

Vastuuvapauslauseke: eTorossa voit sijoittaa myös CFD-, eli hinnanerotussopimuksiin (viputuotteet). Ne ovat monimutkaisia sijoitustuotteita, joissa on
aina riskinä pääoman menettäminen vipuvaikutuksen vuoksi. Noin 67% piensijoittajista menettää rahaa hinnanerotussopimuksien kanssa. Sinun tulee arvioida,
ymmärräthän sijoitustuotteiden toimintalogiikan ja onko sinulla varaa menettää rahaa.

Binance Coin kurssi 2021

Binance Coinin arvon nouseminen lähti vuoden vaihteesta vauhdilla käyntiin. Helmikuun (2021) puoleen väliin mennessä Binance Coinin arvo oli noussut jo melkein kymmenen kertaiseksi. Kuukausi eteenpäin ja arvo pysyi aika lailla samassa heitellen välillä ylös ja välillä alas. Maaliskuun lopulla alkoi nousu ja se onkin jatkunut tähän päivään saakka (toukokuu 2021) oli ATH mikä oli vähän reilu 600$. Jatkuvasti tulevien token burnien myötä arvo tulee todennäköisesti nousemaan entisestään.

1inch nimisen projektin yhteistyön julkistamisen yhteydessä Binance Coin kurssi sai valtavan sykäyksen. Binancen ympäristöön on helppo sulauttaa Ethereum verkosta projekteja, mikä saa vastaavat DeFi projektit helposti lähtemään Binancen alustalle.

Lue kattavampi esittely Binance Coinista 

  • binancecoin
  • Binance Coin
    (BNB)
  • Price
    $363.54
  • Market Cap
    $56.05 B

Miten Binance Coinin arvo määrittyy?

Kuten kaikilla muillakin kryptovaluutoilla kurssin määrittelee markkinat: jos kysyntää on paljon, mutta tarjontaa vähän = kurssi nousee. Jos tarjontaa paljon ja kysyntää vähän, kurssi laskee.

Tämän lisäksi Binance Coin kurssiin (kuten myös muidenkin kryptojen kurssiin) vaikuttaa kyseisen krypton teknologian kehittyminen, päivitykset ja odotukset sitä kohtaan. Tällä hetkellä myös esimerkiksi sosiaalisella medialla ja eri keskustelupalstoilla käydyillä keskusteluilla voi olla oma vaikutuksensa kryptovaluutan kurssiin. Esimerkiksi Elon Muskin Twitterissä jakamilla tweeteillä on oletettu olevan omat vaikutuksensa mm. Dogecoinin ja Bitcoinin kursseihin. Musk on useaan otteeseen toitottanut tweettejä, jossa jompi kumpi näistä kryptoista tulee ”lentämään kuuhun”.

Binance Coinin kohdalla kyseisellä kryptovaluutalla on myös oma arvonsa, mitä ei voi etukäteen määritellä, sillä sen käyttötarkoituksia tulee olemaan tulevaisuudessa laajemmalla määrällä sovelluksia, niin tulee tarve korostumaan entisestään.

Näiden lisäksi Binance on myös sitoutunut tekemään token burneja eli suomenkielellä sitoutunut hävittämään Binance Coinia niin kauan, kunnes jäljellä on enää 100 miljoonaa Binance Coinia (tällä hetkellä määrä on n. 170 miljoonaa). Tämä tarkoittaa, että Binance Coinien määrä tulee lähestulkoon puolittumaan tämänhetkisestä määrästä. Token burnit tapahtuvat aina kvartaaleittain, ja 2021 ensimmäisen kvartaalin token burn olikin historiansa suurin, sillä Binance Coinin arvo on tällä hetkellä niin suuri.

Binance Coin hintaodotukset tulevalle nousujohdanteiselle markkinalle ovat korkeat, sillä Binancen DEX -pörssi mahdollistaa jatkuvasti uusien instrumenttien myymisen ja sitä kautta kiinnostus Binancea kohtaan kasvaa.

Binance Coin kurssihistoria

Binance Coin kurssikehitys on ollut hurjaa, jos katsoo kaiken kaikkiaan mihin asti se on noussut. 2017 alkaessaan kurssi oli muutamia senttejä, se nousi vuoden loppuun mennessä tasaisesti ja vuoden 2018 alusta se oli pysynyt pitkään 10 dollarin paikkeilla. 2019 kun Mainnet julkaistiin nousi Binance Coinin arvo yli 40 dollariin missä se olikin tasaisesti pysynyt 2021 vuoden alkuun asti.

Binance Coinin kurssi on nyt jo noussut vuoden alusta n. 20 kertaiseksi.

Tulevaisuudessa kvartaaleittain tapahtuvissa Token burneissa tarjolla olevien Binance Coinien määrä tulee laskemaan, ja kurssi tulee tasaisesti nousemaan jokaisen kvartaalin jälkeen. Lisäksi Binance Smart Chainille rakennetaan sekä siirretään kokoajan uusia kiinnostavia projekteja.

Viime vuosina tapahtuneet Mainnet julkaisu sekä älysopimusalustajulkaisut olivat vain alkua BNB hurjalle nousulle ja tulevaisuus tuo uusia projekteja tullessaan. Kaikenlaiset DeFi-projektit ovat saaneet lähiaikoina suurta kiinnostusta, sillä ihmiset pelkäävät fiat-valuutan arvon romahtamista ja ovat kiinnostuneita kryptovaluuttoihin liittyvistä pankkiratkaisuista.

Top 10 kryptovaluuttakurssit

NamePrice24H %
bitcoin
Bitcoin (BTC)
$42,657.00-0.40%
ethereum
Ethereum (ETH)
$2,958.77-2.00%
tether
Tether (USDT)
$1.0000.110%
cardano
Cardano (ADA)
$2.13-0.52%
binancecoin
Binance Coin (BNB)
$363.54-1.30%
ripple
XRP (XRP)
$0.9360.360%
solana
Solana (SOL)
$134.71-2.42%
polkadot
Polkadot (DOT)
$29.612.66%
usd-coin
USD Coin (USDC)
$1.000-0.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE)
$0.2120.180%

Osta Binance Coinia

Sijoittaminen Binance Coiniin on suhteellisen helppoa. Voit ostaa Binance Coinia monelta eri sijoitusalustalta, kuten esimerkiksi eTorosta. Binance Coinin ostaminen onnistuu myös eri kryptopörsseista. Suurimpien volyymien pörssejä ovat mm. Binance, VCC, FTX sekä WhiteBIT.

Vastuunvapaus: Kryptovaluutat ovat volatiili instrumentti, jota ei ole reguloitu EU:n toimesta. Sijoita omalla riskilläsi.

Binance Coin uutiset

Julkaisemme joka viikon maanantai uusimmat kryptouutiset, johon olemme koostaneet kaikki tärkeimmät tapahtumat menneeltä viikolta. Kryptouutisien avulla pysyt ajantasalla mitä kryptomaailmassa tapahtuu. Lue uusimmat kryptouutiset täältä.

Lisäksi suosittelemme lataamaan ilmaisen, yli 30 sivuisen kryptoaapisen, jonka avulla opit lisää itse kryptovaluutoista. Kryptoaapiseen olemme koonneet kaikki oleellisimmat tiedot, mitkä kannattaa tietää ennen kryptovaluuttoihin sijoittamista. Voit ladata kryptoaapisen klikkaamalla tästä linkistä tai rullaamalla sivun loppuun.

Muista laittaa Virtuaalivaluuttaa seurantaan myös Twitterissä. Näet uusimmat ilmoituksemmet tuoreimmista julkaisuistamme sekä muita mielenkiintoisia uutisnostoja! Mikäli Binance Coinin saralla tapahtuu merkittäviä muutoksia, kerromme niistä joko twiittaamaan tai uutisissa.

eToron arvosanamme:

4.6/5

Kryptovaluutat ovat volatiili instrumentti, jonka arvonheilahtelut voivat olla lyhyillä aikaväleillä suuria, eivätkä ne siksi sovi kaikille
sijoittajille. Suora kryptovaluuttasijoittaminen ei ole reguloitua EU:n arvopaperiviranomaisten toimesta. Kryptovaluutoissa on aina riski pääoman menettämiseen.

Vastuuvapauslauseke: eTorossa voit sijoittaa myös CFD-, eli hinnanerotussopimuksiin (viputuotteet). Ne ovat monimutkaisia sijoitustuotteita, joissa on
aina riskinä pääoman menettäminen vipuvaikutuksen vuoksi. Noin 67% piensijoittajista menettää rahaa hinnanerotussopimuksien kanssa. Sinun tulee arvioida,
ymmärräthän sijoitustuotteiden toimintalogiikan ja onko sinulla varaa menettää rahaa.

Usein kysytyt kysymykset

Binance Coinin kurssi on moninkertaistunut vuoden 2021 aikana. Tähän on tuonut vauhtia Binance Smart Chainin julkaisuun liittyen uutiset suurista yhteistyöprojekteista, kvartaaleittain tapahtuma token burn sekä kryptovaluuttojen massa-adaptaatio.

Binance Coinilla näyttää olevan ainakin tällä hetkellä edessään hyvä tulevaisuus. Binancen tiimi on sitoutunut tekemään token burneja niin kauan, kunnes 100 miljoonaa tokenia on jäljellä. Siinä missä normaalia valuuttaa voidaan tulostaa loputtomasti niin Binancen jo määritelty määrä tulee puolittumaan.

Binance Coinilla on monen vuoden vankka historia kryptomarkkinoilla. Se on yhden suurimmista kryptopörsseistä, eli Binancen, natiivitokeni. Sitä voi käyttää Binance verkon validoinnissa panttaamalla, treidaamisen kulujen pienentämiseksi, uusien kryptovaluuttaprojektien rahoittamiseen osallistumisella sekä rahan arvon säilyttäjänä.

Binance Coinia voit ostaa monelta eri sijoitusalustalta, kuten esimerkiksi eTorosta, kuten myös eri kryptopörsseistä. Suurimpien volyymien kryptopörssejä ovat mm. Binance, VCC, FTX sekä WhiteBIT.

Osta Bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja eTorossa!

Vastuuvapaus: Sijoittaessa voit menettää rahaa. Tee sijoituspäätökset omalla vastuulla.