Bitcoin Cash kurssi 2021

Bitcoin Cashin kurssi on tällä hetkellä $596.96 ja koko markkina-arvo $11,273,794,743.31. Bitcoin Cashin kurssi on muuttunut 2.32% viimeisen 24 tunnin aikana. Lue tarkemmin Bitcoin Cashin kurssista, kurssikehityksestä ja historiasta tältä sivulta.

Bitcoin Cash kurssi on pysynyt aika matalalla muutaman vuoden, mutta lähiaikoina muun maailman adaptoituminen kryptovaluuttoihin on myös antanut nostetta Bitcoin Cashille.

Tältä sivulta löytyy kootusti tietoa vuoden 2021 Bitcoin Cash kurssiodotuksista sekä lisätietoa miten Bitcoin Cashin kurssi on kehittynyt lähivuosina.

Bitcoin Cash reaaliajassa

Vastuunvapaus: Kryptovaluutat ovat volatiili instrumentti, jota ei ole reguloitu EU:n toimesta. Sijoita omalla riskilläsi.

Sisällysluettelo

Mikä on Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash on toinen versio Bitcoinista, se on suurimmalta osalta samanlainen, mutta lohkot ovat suurempia, mikä nopeuttaa transaktioiden tekemistä ja tekevät siksi Bitcoin Cashin hyväksy kryptovaluutaksi päivittäiseen käyttöön ja vaihdantaan.

  • bitcoin-cash
  • Bitcoin Cash
    (BCH)
  • Price
    $620.84
  • Market Cap
    $11.74 B

Bitcoin Cash kurssi 2021

Bitcoin Cashin vuosi alkoi vahvasti ja kurssi nousi tammikuun ensimmäisenä 10 päivänä melkein kaksinkertaiseksi, sitten se laski tasaisesti kuukauden loppua kohden n. 40%. Seuraavan kahden viikon aikana Bitcoin cash kurssi taas nousi melkein kaksinkertaiseksi, sitten nopeasti laskikin jälleen n. 40% kahden viikon aikana. Maaliskuun alusta asti onkin ollut nousujohteista, eikä näytä enää jatkavan kyseistä trendiä.

Bitcoin Cash kurssikehitys 2021 on ollut melko volatiili ja ailahtelevainen, mutta vuonna 2021 Bitcoin Cash näyttäisi olevan menossa tasaisesti ylöspäin muiden kryptovaluuttojen mukana. Bitcoin Cash hinta markkinoilla on tällä hetkellä korkeimmillaan mitä se on ollut viimeiseen kolmeen vuoteen.

Bitcoin Cash kurssihistoria

Bitcoin Cash kurssi oli muiden kryptovaluuttojen seurassa huipussaan vuonna 2018. Kasvu oli silloin erittäin suurta ja nopeaa, kuten monella muullakin kryptovaluutalla, mutta niin oli laskukin. Alle vuodessa Bitcoin Cashin arvo laski n. 90%.

Laskunsa jälkeen Bitcoin Cash kurssikehitys on pysynyt aika vakaana, All Time Low, eli alin kurssisijoitus oli 2018 joulukuussa n. 70 dollaria. 2019 alusta arvo nousikin jo noin 500 dollariin, pientä siksakkia tuli vuosien varrella tehty, kunnes tuli 2020 elokuu. Jokainen kuukausi on ollut siitä asti edellistä korkeammalla tasolla edelliseen verrattuna, maaliskuusta huhtikuuhun melkein jo tuplasti enemmän, tällä hetkellä kurssi on kuitenkin jälleen noin 500 dollaria.

Mikä on Bitcoin Cashin ATH eli All Time High?

Bitcoin Cashin All Time High, eli arvon huippu oli CoinGeckon mukaan 3785,82 dollaria 20.12.2017. All Time Low oli 16.12.2018 76,93 dollaria. Sen arvo on nyt huippupisteestään -78,8 % ja alimmasta pisteestä +943,9%.

Miten Bitcoin Cashin arvo määräytyy?

Kuten kaikilla arvoa säilyttävillä instrumenteilla, markkinat määrittelevät arvon. Kysynnän ja tarjonnan laki määrittää Bitcoin Cashin arvon ja mikäli sitä otetaan enemmän käyttöön rahavaihdannassa tai arvon säilytyksessä, niin tulee sen arvo nousemaan volyymin kasvaessa.

Top 10 kryptovaluutat listattuna

NamePrice24H %
bitcoin
Bitcoin (BTC)
$59,229.004.56%
ethereum
Ethereum (ETH)
$4,518.397.04%
binancecoin
Binance Coin (BNB)
$638.739.60%
tether
Tether (USDT)
$1.0000.040%
solana
Solana (SOL)
$215.274.78%
cardano
Cardano (ADA)
$1.726.28%
ripple
XRP (XRP)
$1.053.39%
polkadot
Polkadot (DOT)
$40.374.41%
usd-coin
USD Coin (USDC)
$1.0000.140%
dogecoin
Dogecoin (DOGE)
$0.2274.83%

Miksi Bitcoin Cashin ja muiden kryptovaluuttojen kurssit heittelevät niin paljon?

Bitcoin Cash toimii samaan tapaan kuten muutkin kryptovaluutat markkinoilla. Koska kryptovaluutat eivät ole täysin osa nyky-yhteiskuntaa vaan vasta hakevat paikkaansa, ne käyttäytyvät radikaalisti ja tuottavat kuplia. Tästä hyvänä esimerkkinä on kryptovaluuttojen isot romahdukset vuosina 2016, 2018 ja 2020. Tämä on kuitenkin tavallista kaikissa uusissa teknologioissa ja näin on tapahtunut kaikissa meille tutuissa asioissa ihmiskunnan historiassa. Esimerkiksi internet-kupla 1990 ja 2000 lukujen välillä saattoi monet yritykset konkurssiin.

Tällä hetkellä myös internet ja kryptovaluuttayhteisössä käytävä keskustelu vaikuttaa kryptovaluuttojen arvoon todella paljon ja välillä voi olla todella isoja ryhmittymiä ihmisiä ketkä sopivat keskenään mihin sijoitetaan ja kuinka paljon. Sitten muutamat henkilöt voivat myydä oman osuutensa, mistä seuraa arvon lasku ja uudet sijoittajat taas myyvät tappiolla, joka laskee hintaa vielä enemmän. Sitten kokeneemmat sijoittajat lähtevät uudestaan nostamaan hintaa ja myyvät voitolla omat sijoituksensa.

Mikäli jokin uusi maa ottaa käyttöön, vaikka kyseisen kryptovaluutan vaihdannassa, esim. kauppoihin, niin nostaa se suoraan kryptovaluutan vaihdantamäärää, ja tämä voi muuttaa kurssia paljon, kun sijoittajat lähtevät siihen mukaan. Vaihtelulle on paljon enemmän tilaa, sillä kryptovaluuttoja on suhteellisesti paljon pienempi määrä kuin muita valuuttoja.

Maailmassa olevan FIAT-rahan määrää on vaikea arvioida, mutta joidenkin lähteiden mukaan se olisi noin. 1.2 kvantiljoonaa tai 1000 miljoonaa. Se on siis vähän eri asia kuin Bitcoin Cash, mitä on kierrossa tällä hetkellä 18 miljoonaa eikä sitä voi olla enempää kuin 21 miljoonaa kappaletta.

Bitcoin Cash reddit keskustelupalsta

Reddit on keskustelupalsta, missä on erilaisia aiheita jossa voi käydä keskustelua, melkein mistä tahansa aiheesta. r/Satoshistreetbets kanavalla käydään kiivasta keskustelua uusista, matalan markkina-arvon omaavista kryptovaluutoista, ideana saada nopeita voittoja riskisijoituksilla kyseisiin valuuttoihin.

Bitcoin Cash kryptovaluutalla on myös oma kanavansa, missä kehittäjät voivat keskustella toistensa kanssa ja vastata ihmisten kysymyksiin. Sijoittajat voivat analysoida keskenään kurssien kehitystä tai postata vain hauskoja kuvia liittyen valuutan arvoon. Tämä tuo ihmisille ideaa, että Bitcoin Cash kryptovaluutta on elossa ja he voivat jatkaa huoletta sijoittamistaan.

Tällaisia keskustelupalstoja kannattaa varoa, sillä ikinä ei voi tietää onko siellä vain joku henkilö, joka on ostanut itselleen halvalla jotain arvotonta valuuttaa ja yrittää uskotella muille sen olevan hyvä juttu. Sitten kun kyseinen sijoittaja saa toivotun voittomäärän, niin hän voi huoletta myydä osuutensa ja jättää muut oman onnensa nojaan.

Bitcoin Cash ostaminen

Bitcoin Cash on yksi vanhimpia kryptovaluuttoja, ja siksi myös sitä saa ostettua kymmenistä eri pörsseistä. Uskoisin että jos johonkin pörssiin saat tilin tehtyä, niin sieltä voit ostaa Bitcoin Cash kryptovaluuttaa.

Opas: Näin ostat virtuaalivaluuttoja!

Vaihe 1: Avaa sijoitustili

Virtuaalivaluuttoja saa ostettua nykyään monelta eri palveluntarjoajalta. On kuitenkin oltava tarkkana minkä valitsee, koska eri tarjoajien kuluissa voi olla suuriakin eroja.

Itse suosimme tällä hetkellä eToroa, joka on yksi maailman suurimmista finanssialan verkkoalustoista. eToro tarjoaa ostettavaksi lähes kaikki merkittävimmät virtuaalivaluutat, mm. Bitcoinin, Ethereumin, Litecoinin, Ripplen ja lukuisia muita. 

eToron hinnoittelu on markkinoiden edullisimpia: Bitcoinin ostamisessa palvelumaksu on vain 0,75% hankitun valuutan hinnasta. 

Vastuunvapaus: Noin 67% piensijoittajista menettää rahaa CFD-sopimuksissa.
Harkitse onko sinulla kyky ottaa riski rahojen menettämisestä.
Kryptovaluutat eivät ole reguloitu sijoitusinstrumentti EU:ssa tai UK:ssa. Sijoita omalla vastuulla.

eToron arvosanamme:

4.6/5

Kryptovaluutat eivät ole reguloitu sijoitusinstrumentti EU:ssa tai UK:ssa. Sijoita omalla vastuulla.

Vaihe 2: Aktivoi tilisi ja talleta haluamasi euromäärä

eToro toimii EU:n finanssilainsäädösten alaisena, joten sinun tulee vahvistaa tilisi. Tämän jälkeen eToro tarkastaa tiedot, ja saat hyväksynnän noin 1-2 päivän kuluessa.

Voit tallettaa eToroon euroja suoraan verkkopankista tai luotto- ja maksukorteilla. Vähimmäistalletus on 50 USA:n dollaria, eli noin 42 euroa.

Vinkki: Talleta suoraan USA:n dollareita, niin vältyt valuutanvaihtokuluilta!

Katso video

Vaihe 3: Osta virtuaalivaluuttaa

Löydät kaikki tarjolla olevat virtuaalivaluutat klikkaamalla valikosta löytyvää ”Käy kauppaa markkinoilla” –kohtaa.

Kun haluat siirtyä ostamaan kryptovaluuttaa, paina haluamasi valuutan kohdalta ”Käy kauppaa” -painiketta ja syötä esiin avautuvaan lomakkeeseen haluamasi summa, jonka haluat sijoittaa (ks. kuva lomakkeesta).

Voit halutessasi asettaa tappionpysäyttimen tai voitonkotiuttimen. Jos valuutan arvo nousee tai laskee yli asettamasi pysäyttimen, eToro tekee osto-/myyntikaupan automaattisesti puolestasi.

Valintojen jälkeen klikkaa ”Avaa kauppa”. Onnittelut, nyt omistat virtuaalivaluuttaa!

Vastuunvapaus: Sijoittaessa on aina riskinä rahan menettäminen. Huomioi eTorossa sijoittamisen kulut. Lisätietoa: etoro.com/fi/trading/fees

Kryptovaluutat ovat volatiili instrumentti, jonka arvonheilahtelut voivat olla lyhyillä aikaväleillä suuria, eivätkä ne siksi sovi kaikille
sijoittajille. Suora kryptovaluuttasijoittaminen ei ole reguloitua EU:n arvopaperiviranomaisten toimesta. Kryptovaluutoissa on aina riski pääoman menettämiseen.

Vastuuvapauslauseke: eTorossa voit sijoittaa myös CFD-, eli hinnanerotussopimuksiin (viputuotteet). Ne ovat monimutkaisia sijoitustuotteita, joissa on
aina riskinä pääoman menettäminen vipuvaikutuksen vuoksi. Noin 67% piensijoittajista menettää rahaa hinnanerotussopimuksien kanssa. Sinun tulee arvioida,
ymmärräthän sijoitustuotteiden toimintalogiikan ja onko sinulla varaa menettää rahaa.

Bitcoin Cash sijoituskohteena

Muutamat seikat vaikuttavat Bitcoin Cashin kiinnostavuuteen sijoituskohteena. Tällä hetkellä on menossa erittäin nousujohteinen aika kryptomarkkinoilla, kryptomarkkinoiden arvo on noussut melkein 10 kertaiseksi vuodessa. Suurimpana niistä Bitcoin, mikä on jo maailman top 10 suurin varallisuuden säilyttäjä, seuraavana hopeasta. Kryptomarkkinoilla sijoittaa alle 1 % maailman väestöstä, mikä tarkoittaa sitä, että uudet sijoittajat todennäköisesti tulevat sijoittamaan niihin kryptovaluuttoihin, mitkä kuulostavat heille turvalliselta. Bitcoin Cash on säilyttänyt paikkansa top 15 maailman suurimmista kryptovaluutoista, mikä takaa sen kiinnostavuuden

eToron arvosanamme:

4.6/5

Kryptovaluutat ovat volatiili instrumentti, jonka arvonheilahtelut voivat olla lyhyillä aikaväleillä suuria, eivätkä ne siksi sovi kaikille
sijoittajille. Suora kryptovaluuttasijoittaminen ei ole reguloitua EU:n arvopaperiviranomaisten toimesta. Kryptovaluutoissa on aina riski pääoman menettämiseen.

Vastuuvapauslauseke: eTorossa voit sijoittaa myös CFD-, eli hinnanerotussopimuksiin (viputuotteet). Ne ovat monimutkaisia sijoitustuotteita, joissa on
aina riskinä pääoman menettäminen vipuvaikutuksen vuoksi. Noin 67% piensijoittajista menettää rahaa hinnanerotussopimuksien kanssa. Sinun tulee arvioida,
ymmärräthän sijoitustuotteiden toimintalogiikan ja onko sinulla varaa menettää rahaa.

Usein kysytyt kysymykset

Bitcoin Cash on Bitcoinista lähtöisin oleva päivittäisen maksuliikenteen kryptovaluutta, jonka tarkoituksena on nopeat transaktiot käyttäjien välillä. Bitcoin Cash mahdollistaa rahan lähettämisen kaikille maailman mantereille, välittämättä pankeista tai maksuliikennelaitoksista.

Bitcoin Cash hintaodotukset vuonna 2021 ovat Bitcoinin tavoin korkealla. Mitä enemmän uusia sijoittajia tulee markkinoille mukaan, sitä enemmän suuret, vanhat kryptovaluutat saavat kiinnostusta ja sijoituksia. Bitcoin Cash on yksi vanhimmista, mikä takaa kiinnostuksen säilymisen pitkään.

Bitcoin Cashia voi ostaa monista kymmenistä kauppa-alustoista. eToro on hyvä esimerkki näistä, sieltä saat ostettua Bitcoin Cashiä markkinoiden pienimmillä kuluilla kätevästi.

Bitcoin Cash arvo heittelee samaan tapaan, kuten muutkin kryptovaluutat markkinalla. Kryptovaluuttamarkkinoille tulee koko ajan uusia ihmisiä mukaan ja kun he sijoittavat ensimmäistä kertaa johonkin kryptovaluuttaa, jolloin edelläkävijät voivat myydä omia sijoituksiaan voitolla, joka laskee taas arvoa ja saattaa aiheuttaa markkinoissa volatiilisuutta tai paniikkia. Tämä sykli on kryptovaluutoissa hyvin tavallista ja sosiaalisen median yhteisöjen ansiosta markkinoilla tapahtuu paljon koska tieto on saatavilla nopeasti koko maailman laajuisesti, kun jotakin tapahtuu. Tämä saa arvon toisinaan heittelemään erittäin paljon.

Osta Bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja eTorossa!

Vastuuvapaus: Sijoittaessa voit menettää rahaa. Tee sijoituspäätökset omalla vastuulla.