Neo kurssi (NEO) 2021 – Kolmannen sukupolven kryptovaluutta

Neon kurssi on tällä hetkellä $49.70 ja koko markkina-arvo $4,969,965,000.00. Neon kurssi on muuttunut -21.58% viimeisen 24 tunnin aikana. Lue tarkemmin Neon kurssista, kurssikehityksestä ja historiasta tältä sivulta.

NEO kurssi on kasvanut melkein seitsemänkertaiseksi vuoden 2021 vaihteesta laskettuna.

NEO kryptovaluutta on kolmannen sukupolven hajautettu lohkoketjuratkaisu. NEO on avoimen lähdekoodin kryptovaluutta sekä lohkoketjun päällä oleva platform esimerkiksi älysopimuksille ja erilaisille hajautetuille sovelluksille.

NEO on kiinalainen kryptovaluutta, jonka ekosysteemiin kuuluu myös toinen kryptovaluutta nimeltä GAS. GAS on ikään kuin virtuaalista bensaa, jota ilman NEO ekosysteemissä ei voi toimia.

NEO kurssi reaaliajassa

Vastuunvapaus: Kryptovaluutat ovat volatiili instrumentti, jota ei ole reguloitu EU:n toimesta. Sijoita omalla riskilläsi.

Sisällysluettelo

NEO kurssi 2021

Tammikuussa NEO kryptovaluutan kurssi oli n. 14 dollaria ja nousi erittäin nopeasti kaksinkertaiseksi, koska vuoden alussa koko kryptovaluuttayhteisö sai paljon mediahuomiota, ja myös NEO hyötyi tästä mediahuomiosta. Kuukausi päättyi kuitenkin vähän reilu 20 dollariin, eli NEO kurssi ei ihan tuplaantunut, mutta kehittyi maltillisesti.

Helmikuussa NEO kurssinousu oli paljon nopeampaa, mutta niin oli kurssin korjausliikekin. NEO kurssi nousi kolmessa viikossa 2,5 kertaiseksi, jonka jälkeen 50 dollaria. Kovan nousun jälkeen tuli äkillinen korjausliike ja kurssi laski reilu 30 dollariin. Tämän jälkeen tuli jälleen pieni nousu reilu 40 dollariin, jonka jälkeen kuukausi loppuikin n. 37 dollariin.

Maaliskuu oli paljon rauhallisempi, ja NEOn kurssi nousi tasaista tahtia aina 48 dollariin saakka. Muutamia pieniä laskuja ja nousuja käytiin lävitse, mutta se on normaalia kryptovaluuttojen syklissä.

Huhtikuussa NEOn kurssi nousi tasaisesti ylöspäin, aina 70 dollariin asti, kunnes nousu lähti korkealle ylöspäin. NEO kurssi kehittyi muutamissa päivissä 110 dollariin, jonka jälkeen kurssi putosi nopeasti 70 dollariin ja nousi entistä nopeammin 135 dollariin. Kuten tapoihin kuuluu aina nopean nousun jälkeen, NEO kurssi laski hetkeksi 80 dollariin ja siitä on noussut takaisin jo yli 100 dollariin.

Toukokuu alkoi reilu 100 $, jonka jälkeen se teki pienen korjausliikkeen -15 %, mutta kurssi on jälleen nousussa ja  tällä hetkellä kurssi pyörii n. 100 dollarissa. Tällä hetkellä NEO hintaodotukset näyttävätkin melko lupaavilta, jos ottaa huomioon vuoden aiemmat tapahtumat kurssin suhteen.

Kurssiin voi vaikuttaa myös loppuvuoden aikana se, että NEOlla on tulossa uusi ”NEO N3 mainnet” ja tunnetusti aina kun kryptovaluutta julkaisee uuden main netin, hinta nousee korkealle ennen sen julkaisua, jonka jälkeen se saattaa kuitenkin laskea.

Opas: Näin ostat virtuaalivaluuttoja!

Vaihe 1: Avaa sijoitustili

Virtuaalivaluuttoja saa ostettua nykyään monelta eri palveluntarjoajalta. On kuitenkin oltava tarkkana minkä valitsee, koska eri tarjoajien kuluissa voi olla suuriakin eroja.

Itse suosimme tällä hetkellä eToroa, joka on yksi maailman suurimmista finanssialan verkkoalustoista. eToro tarjoaa ostettavaksi lähes kaikki merkittävimmät virtuaalivaluutat, mm. Bitcoinin, Ethereumin, Litecoinin, Ripplen ja lukuisia muita. 

eToron hinnoittelu on markkinoiden edullisimpia: Bitcoinin ostamisessa palvelumaksu on vain 0,75% hankitun valuutan hinnasta. 

Vastuunvapaus: Noin 67% piensijoittajista menettää rahaa CFD-sopimuksissa.
Harkitse onko sinulla kyky ottaa riski rahojen menettämisestä.
Kryptovaluutat eivät ole reguloitu sijoitusinstrumentti EU:ssa tai UK:ssa. Sijoita omalla vastuulla.

eToron arvosanamme:

4.6/5

Kryptovaluutat eivät ole reguloitu sijoitusinstrumentti EU:ssa tai UK:ssa. Sijoita omalla vastuulla.

Vaihe 2: Aktivoi tilisi ja talleta haluamasi euromäärä

eToro toimii EU:n finanssilainsäädösten alaisena, joten sinun tulee vahvistaa tilisi. Tämän jälkeen eToro tarkastaa tiedot, ja saat hyväksynnän noin 1-2 päivän kuluessa.

Voit tallettaa eToroon euroja suoraan verkkopankista tai luotto- ja maksukorteilla. Vähimmäistalletus on 50 USA:n dollaria, eli noin 42 euroa.

Vinkki: Talleta suoraan USA:n dollareita, niin vältyt valuutanvaihtokuluilta!

Katso video

Vaihe 3: Osta virtuaalivaluuttaa

Löydät kaikki tarjolla olevat virtuaalivaluutat klikkaamalla valikosta löytyvää ”Käy kauppaa markkinoilla” –kohtaa.

Kun haluat siirtyä ostamaan kryptovaluuttaa, paina haluamasi valuutan kohdalta ”Käy kauppaa” -painiketta ja syötä esiin avautuvaan lomakkeeseen haluamasi summa, jonka haluat sijoittaa (ks. kuva lomakkeesta).

Voit halutessasi asettaa tappionpysäyttimen tai voitonkotiuttimen. Jos valuutan arvo nousee tai laskee yli asettamasi pysäyttimen, eToro tekee osto-/myyntikaupan automaattisesti puolestasi.

Valintojen jälkeen klikkaa ”Avaa kauppa”. Onnittelut, nyt omistat virtuaalivaluuttaa!

Vastuunvapaus: Sijoittaessa on aina riskinä rahan menettäminen. Huomioi eTorossa sijoittamisen kulut. Lisätietoa: etoro.com/fi/trading/fees

Kryptovaluutat ovat volatiili instrumentti, jonka arvonheilahtelut voivat olla lyhyillä aikaväleillä suuria, eivätkä ne siksi sovi kaikille
sijoittajille. Suora kryptovaluuttasijoittaminen ei ole reguloitua EU:n arvopaperiviranomaisten toimesta. Kryptovaluutoissa on aina riski pääoman menettämiseen.

Vastuuvapauslauseke: eTorossa voit sijoittaa myös CFD-, eli hinnanerotussopimuksiin (viputuotteet). Ne ovat monimutkaisia sijoitustuotteita, joissa on
aina riskinä pääoman menettäminen vipuvaikutuksen vuoksi. Noin 67% piensijoittajista menettää rahaa hinnanerotussopimuksien kanssa. Sinun tulee arvioida,
ymmärräthän sijoitustuotteiden toimintalogiikan ja onko sinulla varaa menettää rahaa.

NEO kurssikehitys

NEO kurssihistoria on pitkä, ja se oli mukana myös neljä vuotta sitten tapahtuneessa kryptobuumissa. Vuoden 2017 syksyllä lähti pienimuotoinen kapuaminen ylöspäin, noin 20 dollarista noustiin 40 dollariin, jonka jälkeen nähtiin korjausliike ja NEO kurssi laski n. 2 dollariin. Markkinan korjaantuessa NEO kurssi lähti raketin lailla ylöspäin ja alle kahdessa kuukaudessa NEO kurssi nousi 200 dollariin. Yhtä nopeasti se melkeinpä siitä laskikin. Yhden vuoden sisällä NEOn kurssi laski 10–20 dollarin kohdille ja siellä se pysyikin, kunnes koitti vuosi 2021.

NEO kurssikaavio alkaa muodostamaan niin sanottua kuppia, mikä on yleensä positiivinen merkki kryptovaluuttojen tai kurssikäyrien teknisessä analyysissä. Kolme vuotta sitten kun NEO kurssi oli huipussaan, niin kurssi laski siitä tasaisesti ja nyt on ollut nousussaan. Huippuun vaaditaan vielä n. 50% nousu. Lähiaikoina kuitenkin, jos on seurannut kryptovaluuttoja, mikä tahansa tuntuu olevan mahdollista. Miksei siis myös NEO kurssi kokisi uutta ATH:taan ja korkein kurssihinta voisi olla todennäköistä jo hyvin nopeasti? Tätä ei voi tietää. Toisaalta voi käydä täysin päinvastoin ja kurssi lähtee rajuun laskuun. Kryptovaluuttojen parissa tulevaisuuden kurssiliikkeitä on mahdotonta ennustaa. 

Miten NEO arvo määräytyy?

Kysynnän ja tarjonnan laki määrittelee aika pitkälti kaikkien markkinoiden hinnan ja näin on myös NEO kryptovaluutan suhteen. Toinen NEO kryptovaluutan arvoa määrittävä tekijä on valuutan enimmäismäärä, eli max supply. Mikäli kryptovaluuttaa voi louhia lisää tai sitä polttaa pois, vaikuttavat nämä kryptovaluutan hintaan. Kierrossa oleva määrä vaikuttaa enimmäismäärän tavoin, mikäli NEO valuuttaa lasketaan enemmän liikkeelle.

Louhinnan kustannukset ovat merkittävässä osassa kryptovaluuttojen hintaa myös. Joissain kryptovaluutoissa validaattorit joutuvat nostamaan transaktioiden hintoja, mikä taas ajaa kysyntää alaspäin ja hinta laskee sitä mukaan. NEOa se ei haittaa, sillä NEO on Ethereumin kilpailija, minkä transaktiokustannukset ovat jo korkeita.

NEO sijoittaminen

Pitkällä historiallaan NEO ostaminen on suhteellisen helppoa. Sitä saa ostettua monista eri kryptopörsseistä ja sijoitusalustoilta, kuten eTorosta. NEO ekosysteemissä toimii myös toinen kryptovaluutta, GAS, minkä hintaa kannattaa seurata, mikäli NEOsta on kiinnostunut sijoitusmielessä.

NEOn hinta on ollut lähiaikoina kovassa nosteessa. NEO yrittää ratkaista kalliiden Ethereum pohjaisten älysopimusprojektien ongelmia pienentämällä kuluja. Todella iso osa kryptomaailman projekteista on Ethereum pohjaisissa sovelluksissa ja tällä hetkellä Ethereumilla on ykkösasema. Ethereumin hinnan jatkuvan nousun sekä louhimiseen liittyvien sähkökustannusten sekä ympäristön saastuttamisuhkan vuoksi otsikoissa olleet louhimispäästöt saattavat vaikuttaa NEOn kiinnostavuuteen.

NEO on julkaisemassa kolmannessa vuosineljänneksessä uuden main netin, ja historian mukaan, kun kryptoprojektit julkaisevat uuden main netin, niin hinta nousee ennen julkaisuhetkeä, ja sitten tulee korjausliike. Tätä ilmiötä kutsutaan lausahduksella: ”Buy the rumor, sell the news.”

NEO keskustelu

NEO uutiset reddit kanavalla vaikuttavat tällä hetkellä myönteisiltä, ja ihmiset pääasiassa vain hehkuttavat NEOn hyviä puolia sekä tulevaisuuden hintaodotuksia. Palstalta löytyy myös paljon tietoa NEOn uudesta main netistä, mitä he ovat julkaisemassa syksyllä 2021 sekä tietoa uusista projekteista, joita rakennetaan NEO alustalle.

Twitterin puolella löytyy myös uutisia NEOn rintamalta. Nimittäin NEOn oma Twitter kanava @Neo_Blockchain jakaa ensimmäisenä uudet tiedot yrityksen yhteistyökuvioista ja tapahtumista, sekä tilillä on satoja tuhansia seuraajia, jotka analysoivat uusimpia uutisia ja tapahtumia.

Virtuaalivaluutta.com julkaisee joka maanantai kryptouutiset, jossa jaamme aina viime viikon kuumimmat tapahtumat kryptomaailmalta. Lue viimeisimmät uutiset täältä ja laita aktiivisesti päivittyvä twitter-tilimme seurantaan.

eToron arvosanamme:

4.6/5

Kryptovaluutat ovat volatiili instrumentti, jonka arvonheilahtelut voivat olla lyhyillä aikaväleillä suuria, eivätkä ne siksi sovi kaikille
sijoittajille. Suora kryptovaluuttasijoittaminen ei ole reguloitua EU:n arvopaperiviranomaisten toimesta. Kryptovaluutoissa on aina riski pääoman menettämiseen.

Vastuuvapauslauseke: eTorossa voit sijoittaa myös CFD-, eli hinnanerotussopimuksiin (viputuotteet). Ne ovat monimutkaisia sijoitustuotteita, joissa on
aina riskinä pääoman menettäminen vipuvaikutuksen vuoksi. Noin 67% piensijoittajista menettää rahaa hinnanerotussopimuksien kanssa. Sinun tulee arvioida,
ymmärräthän sijoitustuotteiden toimintalogiikan ja onko sinulla varaa menettää rahaa.

Usein kysytyt kysymykset

NEOn kurssi on saanut vauhtia 2021 alkaneesta kryptobuumista, ja kurssi onkin noussut moninkertaisesti. Se näyttää toistavan samaa kaavaa, kuten monet muutkin kryptovaluutat, eli ylöspäin.

NEOn kurssi ei ole vielä lähelläkään ATH, joten siihen on aika turvallista sijoittaa. NEO on julkaisemassa kesän jälkeen isoja uutisia, mihin asti hinnan voisi olettavan nousta. NEOn markkinat ovat suurimmaksi osaksi Aasiassa, joten hintaheittelyt voivat tapahtua nopeasti, koska Aasiassa on niin paljon ihmisiä sijoittamassa.

NEO löytyy monesta eri pörssistä, se on yksiä vanhempia kryptovaluuttoja, joten siihen on turvallista sijoittaa. Voit ostaa NEO esim. suositusta Binance pörssistä, minne on helppo tehdä käyttäjätili sekä ostaa suoraan pankkikortilta.

Mitään ei voi tietää varmaksi, mutta NEO yrittää ratkaista kustannusongelmia mitä löytyy muista älysopimusalustoista. NEO on vasta matkalla omaan huippuunsa, ja heiltä on tulossa vuoden aikana uusia isoja julkaisuja, mikä tulee vaikuttamaan positiivisesti NEOn kurssiin.

Osta Bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja eTorossa!

Vastuuvapaus: Sijoittaessa voit menettää rahaa. Tee sijoituspäätökset omalla vastuulla.